Katrangan—Kosrae

  • 6.616—Penduduk
  • 18—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 368—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk