• Prizren, Kosovo​—Martakké kabar apik bab Kratoné Gusti Allah

Katrangan—Kosovo

  • 1.798.506—Penduduk
  • 262—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 8—Jemaat
  • 1 bandhing 6.865—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk