Katrangan—Chuuk

  • 48.651—Penduduk
  • 47—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 1.035—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk