Katrangan—Bonaire

  • 26.000—Penduduk
  • 160—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 163—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk