• Distrik Matobo, Zimbabwe​—Nginjil ing omah-omah

Katrangan—Zimbabwe

  • 16.913.261—Penduduk
  • 48.278—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.353—Jemaat
  • 1 bandhing 350—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk