Katrangan—Zambia

  • 16.897.386—Penduduk
  • 204.176—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3.249—Jemaat
  • 1 bandhing 83—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk