• Stellenbosch, Afrika Selatan—Nginjil marang petani anggur ing kebun anggur ing pinggiran kutha Cape Town

  • Weltevrede, Propinsi Mpumalanga, Afrika Selatan—Ngundang wong wadon Ndebele supaya teka pakumpulan ibadah ing Balé Ibadah

  • Stellenbosch, Afrika Selatan—Nginjil marang petani anggur ing kebun anggur ing pinggiran kutha Cape Town

  • Weltevrede, Propinsi Mpumalanga, Afrika Selatan—Ngundang wong wadon Ndebele supaya teka pakumpulan ibadah ing Balé Ibadah

Katrangan—Afrika Selatan

  • 57.539.935—Penduduk
  • 105.232—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2.034—Jemaat
  • 1 bandhing 547—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk