Katrangan—Mayotte

  • 260.000—Penduduk
  • 177—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3—Jemaat
  • 1 bandhing 1.469—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk