• Apia, Samoa​—Nduduhké video ing basa Samoa

Katrangan—Samoa

  • 197.695—Penduduk
  • 538—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 12—Jemaat
  • 1 bandhing 367—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk