Katrangan—Saint Lucia

  • 164.994—Penduduk
  • 819—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 11—Jemaat
  • 1 bandhing 201—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk