Katrangan—Grenada

  • 117.724—Penduduk
  • 595—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 10—Jemaat
  • 1 bandhing 198—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk