Katrangan—Virgin Inggris, Kepulauan

  • 32.000—Penduduk
  • 260—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 4—Jemaat
  • 1 bandhing 123—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk