• La Victoria, Venezuela​—Nawakaké sinau Alkitab gratis ing omah

Katrangan—Venezuela

  • 32.560.997—Penduduk
  • 148.042—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.801—Jemaat
  • 1 bandhing 220—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk