Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Venezuela

  • La Victoria, Venezuela​—Nawakaké sinau Alkitab gratis ing omah

Katrangan—Venezuela

  • 28.436.000—Penduduk
  • 136.542—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.734—Jemaat
  • 1 bandhing 214—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk