Katrangan—Uganda

  • 39.049.142—Penduduk
  • 8.179—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 152—Jemaat
  • 1 bandhing 4.774—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk