• Taichung, Taiwan​—Mbagèkaké selebaran marang wong sing lagi blanja ing Yizhong Night Market

Katrangan—Taiwan

  • 23.570.000—Penduduk
  • 10.839—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 181—Jemaat
  • 1 bandhing 2.175—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk