Katrangan—Trinidad dan Tobago

  • 1.371.824—Penduduk
  • 10.030—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 127—Jemaat
  • 1 bandhing 137—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk