Katrangan—Turki

  • 80.810.525—Penduduk
  • 3.506—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 47—Jemaat
  • 1 bandhing 23.049—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk