Katrangan—Thailand

  • 68.414.135—Penduduk
  • 5.170—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 125—Jemaat
  • 1 bandhing 13.233—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk