• Lomé, Togo​—Nawani sinau Alkitab gratis

Katrangan—Togo

  • 7.991.000—Penduduk
  • 21.755—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 307—Jemaat
  • 1 bandhing 367—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk