Katrangan—Saint Martin

  • 42.083—Penduduk
  • 361—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 117—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk