Katrangan—Suriname

  • 569.874—Penduduk
  • 3.133—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 56—Jemaat
  • 1 bandhing 182—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk