Katrangan—Senegal

  • 16.294.270—Penduduk
  • 1.369—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 29—Jemaat
  • 1 bandhing 11.902—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk