• La Rocca Guaita, San Marino—Nawakké selebaran Donya Iki Dikwasani Sapa, ta?

Katrangan—San Marino

  • 34.589—Penduduk
  • 198—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 175—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk