Katrangan—Saint Helena

  • 4.074—Penduduk
  • 117—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 3—Jemaat
  • 1 bandhing 35—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk