Katrangan—Sudan

  • 41.727.690—Penduduk
  • 633—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 14—Jemaat
  • 1 bandhing 65.921—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk