• Honiara, Kepulauan Solomon​—Martakaké kabar Alkitab ing basa Pidgin Kepulauan Solomon

Katrangan—Solomon, Kepulauan

  • 626.227—Penduduk
  • 2.077—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 52—Jemaat
  • 1 bandhing 302—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk