Katrangan—Rwanda

  • 12.089.721—Penduduk
  • 30.076—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 553—Jemaat
  • 1 bandhing 402—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk