Katrangan—Serbia

  • 7.040.272—Penduduk
  • 3.933—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 66—Jemaat
  • 1 bandhing 1.790—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk