• Antsirabe, Madagaskar​—Nawakké Warta Penting marang sopir pousse-pousse (bécak)

Katrangan—Madagaskar

  • 26.431.287—Penduduk
  • 35.823—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 778—Jemaat
  • 1 bandhing 738—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk