Katrangan—Reunion

  • 883.153—Penduduk
  • 3.380—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 41—Jemaat
  • 1 bandhing 261—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk