Katrangan—Palau

  • 21.108—Penduduk
  • 80—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 264—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk