• Sintra, Portugal​—Nginjil ing omah omah

  • Horta, Pulo Faial, Azores​—Nawakaké wacan Warta Penting lan Sadarlah! marang wong tani

  • Sintra, Portugal​—Nginjil ing omah omah

  • Horta, Pulo Faial, Azores​—Nawakaké wacan Warta Penting lan Sadarlah! marang wong tani

Katrangan—Portugal

  • 9.792.797—Penduduk
  • 49.299—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 652—Jemaat
  • 1 bandhing 199—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk