• Dhaérah Palestina, cedhak Betlehem—Nawakké majalah Warta Penting ing Arab

Katrangan—Wilayah Palestina

  • 4.780.000—Penduduk
  • 68—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 2—Jemaat
  • 1 bandhing 70.294—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk