Katrangan—Polandia

  • 38.433.558—Penduduk
  • 116.299—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.288—Jemaat
  • 1 bandhing 330—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk