Katrangan—Pakistan

  • 197.015.955—Penduduk
  • 1.140—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 20—Jemaat
  • 1 bandhing 172.821—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk