• Chachapoyas, Peru—Martakaké Kratoné Gusti Allah marang wong tani nganggo basa Spanyol

Katrangan—Peru

  • 31.237.385—Penduduk
  • 131.624—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.493—Jemaat
  • 1 bandhing 237—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk