• Pelabuhan Waitemata, Auckland, Selandia Baru​—Nginjil ora resmi karo wong sing lagi mancing

Katrangan—Selandia Baru

  • 4.749.598—Penduduk
  • 14.301—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 186—Jemaat
  • 1 bandhing 332—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk