Katrangan—Niue

  • 1.624—Penduduk
  • 22—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 74—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk