Katrangan—Nauru

  • 11.302—Penduduk
  • 19—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 595—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk