Katrangan—Belanda

  • 17.218.328—Penduduk
  • 29.603—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 357—Jemaat
  • 1 bandhing 582—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk