• Idanre, Nigeria​—Nawakaké majalah Warta Penting

Katrangan—Nigeria

  • 195.875.000—Penduduk
  • 390.250—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 6.547—Jemaat
  • 1 bandhing 502—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk