• Quality Row ing Pulau Norfolk—Mulang Alkitab

Katrangan—Norfolk, Pulau

  • 1.748—Penduduk
  • 9—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 194—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk