Seksi-Seksi Yéhuwah Sakdonya

Kaledonia Baru

  • Pantai Anse Vata, Nouméa, Kaledonia Baru—Macakaké Alkitab

Katrangan—Kaledonia Baru

  • 285.000—Penduduk
  • 2.634—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 35—Jemaat
  • 1 bandhing 113—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk