• Dhaérah Kunene, Namibia​—Nginjil karo wong Himba nggunakké buku Rungakna Gusti Allah Supaya Bisa Urip Salawasé ing basa Herero

Katrangan—Namibia

  • 2.599.082—Penduduk
  • 2.476—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 45—Jemaat
  • 1 bandhing 1.050—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk