• Bairro dos Pescadores, cedhak Maputo, Mozambik—Nawakaké majalah Warta Penting

Katrangan—Mozambik

  • 30.500.000—Penduduk
  • 64.536—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.289—Jemaat
  • 1 bandhing 473—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk