Katrangan—Malawi

  • 18.990.325—Penduduk
  • 95.203—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1.571—Jemaat
  • 1 bandhing 199—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk