Katrangan—Montserrat

  • 5.292—Penduduk
  • 34—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 1—Jemaat
  • 1 bandhing 156—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk