• Cedhak Sainte-Marie, Martinik​—Maca Alkitab

Katrangan—Martinik

  • 384.769—Penduduk
  • 4.901—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 62—Jemaat
  • 1 bandhing 79—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk