• Makau​—Nawakaké Warta Penting cedhak bangunan Gréja St. Paul

Katrangan—Makau

  • 658.900—Penduduk
  • 346—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 5—Jemaat
  • 1 bandhing 1.904—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk