Katrangan—Mali

  • 19.107.706—Penduduk
  • 322—Penginjil sing mulang Alkitab
  • 7—Jemaat
  • 1 bandhing 59.341—Jumlahé Seksi-Seksi Yéhuwah dibandhingaké penduduk